Persondatabeskyttelse hos CampingAvisen.dk (GDPR):

Datapolitik GDPR Guid

Vi har lavet denne guide for som beskriver hvordan vi indsamler og behandler de data vi gemmer på CampingAvisen.dk.


Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med CampingAvisen.dk, fordi du:


- har oprettet en bruger på vores side

- har en eller flere annoncer hvor du vil sælge din campingvogn eller lign.

1. KONTAKTOPLYSNINGER

CampingAvisen.dk,

CVR: 26474272,

Kolt Kirkevej 2, 8361 Hasselager

E-mail: info@campingavisen.dk

Telefon: + 45 42 52 50 00


2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Når du opretter en bruger på campingavisen.dk skal du oplyse navn, email samt telefonnummer.

Efterfølgende kan du oprette annoncer hvor du kan angive:

- Navn

- E-mailadresse

- Telefon

- Annonce(r) (mærke, model, pris, årgang, om der er fortelt, type, pris, placering(område), overskrift, beskrivelse samt uploade fotos til annoncen)

- Når du opretter en annonce skal du indtaste dine betalingsoplysninger (vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger, blot at du har betalt for annoncen)

Vi bruger disse oplysninger i forbindelse modtagelse af nyhedsmails:

- Navn og e-mailadresse

Nyhedsmails indeholder information om campingavisen.dk samt tilbud og relevante aktiviteter hos vore samarbejdspartnere. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.


3. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Når man besøger campingavisen.dk kan man søge efter campingvogne. Vi bruger dine kontaktoplysninger (navn, email, telefonnummer) så en potentiel køber kan komme i kontakt med dig.

I forhold til nyhedsmails bruger vi dit navn og din E-mailadresse.


4. SIKKERHED

Vi beholder dine kontaktoplysninger så længe du har en bruger på campingavisen.dk, du kan til enhver tid slette din profil og tilhørende annoncer. Når du har slettet din annonce/bruger gemmer vi ikke dine data mere. I forhold til dine betalinger gemmer vi dem i op til 5 år for at kunne dokumentere overfor skat hvor vores indtægter kommer fra.


5. DINE RETTIGHEDER

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: info@campingavisen.dk





Sælg campingvogn
  Indryk annonce »
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA Maestro
Her kan du betale med Mobilepay